Disclaimer

Gebruik van de website: https: //www.dondersbliksem.nl

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Donders & Bliksem stelt alles in het werk om u een veilige online omgeving te bieden. Onze website is zichtbaar voorzien van SSL certificaat en is ondergebracht op een beveiligde server van het Nederlandse bedrijf Yourhosting. Wij streven ernaar om de website te allen tijde foutloos te laten functioneren, laatste kunnen we helaas niet garanderen.

De informatie welke is weergegeven op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Donders & Bliksem zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u klachten of opmerkingen heeft kunt u deze aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar info@dondersbliksem.nl

Het is niet toegestaan om informatie vanaf deze website te kopiƫren en te verstrekken aan andere personen of organisaties tenzij na schriftelijke toestemming van Donders & Bliksem en met bronvermelding.

Onze Disclaimer is voor het laatst gewijzigd op donderdag 13 september 2018.