Foodtruck op je bruiloft?

Ben je bezig met de organisatie van je huwelijk en ga je binnenkort trouwen? Wil je een foodtruck op je bruiloft en denk je aan een pop up bruiloft, alternatieve receptie met foodtrucks, een festival bruiloft of trouwen op een camping? Huur dan Donders & Bliksem in met de unieke robuuste culinaire foodtruck en laat alle gasten op je bruiloft genieten van heerlijke hapjes & snacks, vers en ambachtelijk bereid in onze rijdende keuken.

Een foodtruck op je bruiloft zorgt gegarandeerd voor een geweldige en gezellige sfeer, kortom een unieke beleving welke op je bruiloft niet mag ontbreken, De Foodtruck van Donders & Bliksem is makkelijk te personaliseren, je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment . Laat ons de specifieke wensen weten en wij regelen de rest.
Foodtrucks op bruiloften beginnen nu echt populair te worden. Wacht niet te lang en reserveer tijdig bij Donders & Bliksem! Wij zijn de bruiloft foodtruck cateraar van Limburg, Belgisch Limburg en Noord Brabant.

De Foodtruck van Donders & Bliksem op je bruiloft? Neem contact op met onze partymanager of vraag direct een offerte aan.

Foodtruck bruiloft